Notícies

9 de maig de 2023 - Informació general

Nova edició del trofeu Torribera de futbol sala

Nova edició del trofeu Torribera de futbol sala

El torneig arriba a la seva 23 edició. L'organitzen el Centre Dr. Emili Mira i la Fundació Esportiva Grama.

El passat 27 d'abril es va celebrar una nova edició del Trofeu Torribera de futbol sala, que arriba així a la seva 23 edició al complex esportiu de Torribera. Organitzat pel Centre Dr. Emili Mira i la Fundació Esportiva Grama, hi van participar sis equips, AREP, Cornellà, Fundació Esportiva Grama, IRIS Servei de Rehabilitació Comunitària de Badalona, Polisportiva 2001 Goritza i Terrassa.

Torneig_Torribera_2023

L'objectiu del torneig és la pràctica esportiva i el joc net, amb guardons decidits per tots els participants. En aquesta edició va ser premiat com a jugador més carismàtic el jugador de la Polisportiva 2001 Goritza, Paolo, i com a equip més carismàtic, Terrassa.

Torneig_Torribera_2023

El trofeu és ja un clàssic, al qual van assistir com a convidats d'honor la regidora de Salut, Consum i Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet, Soraya Santalucía, i el regidor d'Esports, Dani Salgado, així com Víctor Frías, director del Centre Dr. Emili Mira. També s'hi va homenatjar, amb la sacada d'honor, a Dolores Ávalos, presidenta del Grup Maria Auxiliadora, en mostra d'agraïment per iniciar el voluntariat al CAEM, i al Dr. Eduard Jové, psiquiatre del centre i que es jubila aquest any, per la seva implicació i participació en el torneig des dels inicis.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat