Notícies

5 de maig de 2023 - Informació general

Comenceu una nova etapa, bona sort!

Comenceu una nova etapa, bona sort!

Comiat als i les residents formats a l'Hospital del Mar

Els i les 75 joves formats als centres de l’Hospital del Mar han tancat avui la seva formació com a residents. Ho hem celebrat amb ells en un acte on hem volgut agrair el seu esforç durant la seva residència i desitjant-los sort en la nova etapa que ara inicien.

Aquest 5 de maig ha estat el dia escollit per celebrar l’acte de comiat als 75 joves que han completat la seva formació com a residents als centres de l’Hospital del Mar. Una jornada per agrair la seva feina a l’etapa que tanquen i animar-los a la que obren.

Comiat_residents_2023

La Dra. Yolanda Díaz, del Servei de Medicina Intensiva, i el Dr. Juan Fernández, del Servei d’Anestesiologia, han estat els conductors de l’acte, que ha comptat també amb la màgia del Dr. Sergi Pascual, del Servei de Pneumologia, i la música interpretada per la pianista Natalia Arisa. També hi ha participat el Director de l'Àrea Assistencial i Mèdica, el Dr. Miguel Pera, que els ha recordat que nosaltres també hem après treballant al vostre costat. El vostre pensament crític, any rere any, ens ajuda a millorar la nostra forma d’impartir la docència”. I la Directora Infermera, Paloma Garcimartín, s’ha mostrat confiada que “hàgiu rebut moltes coses dels nostres equips, més enllà de coneixements i habilitats que han enfortit el vostre període de formació, sino també quelcom que per a nosaltres és el nostre millor llegat, els nostres valors, els valors que representen aquesta institució i que us pugueu endur la nostra amistat”.

Comiat_residents_2023

En nom dels residents, la Dra. Berta Areny, R4 de Geriatria, ha recordat que “hem compartit, plors, riures, festes, cansaments, moments de donar de vida i moments que te la treuen. Tindrem més afinitat per un o per un altre, però una cosa que marca és sempre hi ha algú a l’altra banda del telèfon disposat a ajudar-te”.

L'acte l'ha tancat la presidenta de la Comissió de Docència, la Dra. Gloria Nohales, que els ha recordat “que sou uns excel·lents professionals. Us desitgem que continueu creixent a la vostra vida personal i laboral i no oblideu que el millor motor impulsor d’aquest creixement és la il·lusió”.

Noves i nous especialistes, molta sort!

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat