Notícies

26 d'abril de 2023 - Informació general

Laura Morro participa en el naixement de la nova Sociedad Española de Atención a las Personas con Enfermedades Crónicas

Laura Morro participa en el naixement de la nova Sociedad Española de Atención a las Personas con Enfermedades Crónicas

Forma part, com a vocal de la primera junta d'aquesta entitat a la qual treballen de forma coordinada professionals de diferents disciplines amb entitats de pacients. Amb el seu naixement es vol impulsar l'atenció a les persones amb malalties cròniques a través de diferents iniciatives.

La cap de Treball Social de l'Hospital del Mar, Laura Morro, forma part de la nova Sociedad Española de Atención a las Personas con Enfermedades Crónicas (SEAPEC). Aquesta entitat, que acaba de néixer, està presidida pel Dr. Juan Torres, cap de Servei de Medicina Interna de l'Hospital Infanta Leonor de Madrid. Laura Morro és una de les vocals de la seva junta.

Laura_Morro

Laura Morro

L'objectiu de la SEAPEC és fomentar el treball conjunt de professionals de diverses disciplines, però també "incorporar als pacients per tenir una visió més pròxima a allò que demanen i necessiten", explica Laura Morro. D'aquesta manera es vol promoure, a través d'iniciatives científiques, assistencials i professionals basades en la cooperació entre els grups d'interès implicats, la millora de l'atenció a les persones amb malalties cròniques, així com dels seus familiars i cuidadors, implicant-los en el procés.

La junta de la SEAPEC reflecteix aquesta voluntat integradora i multidisciplinària, també en l'àmbit territorial. Els primers objectius dels seus quatre anys de mandat són portar a terme una enquesta a l'àmbit nacional sobre les necessitats dels pacients i organitzar un congrés, que se celebrarà el pròxim 24 de novembre, per analitzar-ne els resultats.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat