Notícies

20 d'abril de 2023 - Informació general

El prestigiós Moynihan Chirurgical Club es reuneix a l’Hospital del Mar

El prestigiós Moynihan Chirurgical Club es reuneix a l’Hospital del Mar

Es tracta d'una institució que organitza reunions de destacats cirurgians del Regne Unit a diferents centres hospitalaris per desenvolupar els seus coneixements. En aquesta ocasió, l'escollit és l'Hospital del Mar. Tot just és la segona vegada que el Moynihan Chirurgical Club visita l'Estat.

Els membres del prestigiós Moynihan Chirurgical Club, fundat l'any 1909 i el més antic del Regne Unit, visiten aquests dies l'Hospital del Mar per conèixer de primera mà la tasca que hi fan els i les professionals dedicats a la cirurgia al centre. És la segona vegada que visiten l'Estat.

Reunió_Club_Moynihan

Aquesta trobada, que se celebra els dies 20 i 21 d'abril, els permetrà compartir coneixements amb els serveis de Cirurgia, Cirurgia Vascular, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Urologia de l'Hospital del Mar. Una elecció que destaca l'alt nivell d'excel·lència assolit al centre i que permetrà estrènyer llaços d'amistat amb la trentena de cirurgians britànics que hi participaran.

Reunió_Club_Moynihan

Entre les personalitats que formen part de la reunió hi ha els dos darrers presidents del Royal College of Surgeons d'Edimburg i d'Anglaterra, els professors Michael Griffin i Derek Alderson. Es portaran a terme diverses taules de debat on s'exposaran aspectes des de l'abordatge centralitzat de la cirurgia oncològica a Catalunya, fins als reptes de l'ablació en tumors i la possibilitat d'evitar artritis sèptica de genoll després d'una cirurgia de lligaments creuats anteriors. També hi haurà espai per als estudiants del Grau de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra i l'Hospital del Mar i per als residents de les diferents especialitats quirúrgiques.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat