Notícies

14 d'abril de 2023 - Informació general

L’Hospital del Mar coorganitza el Barcelona Hip Meeting 2023

L’Hospital del Mar coorganitza el Barcelona Hip Meeting 2023

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia forma part, amb els serveis dels hospitals de Bellvitge, Clínic, de Sant Pau, Vall d'Hebron, Dexeus i Mútua de Terrassa, del comitè organitzador de la cinquena edició d'aquest curs, que comptarà amb destacats experts internacionals en l'àmbit de la cirurgia de maluc.

El Barcelona Hip Meeting se celebrarà els pròxims dies 17, 18 i 19 d'abril a la capital catalana amb el suport de la  Universitat Autònoma de Barcelona i aglutinant a les unitats de maluc dels diferents hospitals universitaris de Barcelona. Arriba a la seva cinquena edició amb la voluntat de continuar sent un fòrum d'actualització en la patologia de maluc, comptant amb experts mundials en aquest camp.

Barcelona_Hip_Meeting

Membres del comitè organitzador

La Unitat de Maluc del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar, representada pel seu responsable, el Dr. Fernando Marqués, és una de les organitzadores de la reunió. També ho són les unitats dels hospitals de Bellvitge, Clínic, la Santa Creu i Sant Pau, Vall d'Hebron, Dexeus i Mútua de Terrassa. El Barcelona Hip Meeting té una periodicitat bianual.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat