Notícies

28 de març de 2023 - Informació general

El futur Hospital del Mar comença amb tu!

El futur Hospital del Mar comença amb tu!

Aquest 28 de març hem organitzat la Jornada de Portes Obertes per a residents que enguany han de triar el centre en el qual iniciaran la seva trajectòria formativa i professional com a especialistes.

La sala Josep Marull s'ha quedat petita per acollir la Jornada de Portes Obertes per a residents, celebrada el 28 de març. Més d'un centenar de futurs i futures especialistes han volgut conèixer de primera mà com pot ser la seva residència a l'Hospital del Mar. La jornada, organitzada per la Comissió de Docència, també s'ha pogut seguir en línia i a la Sala d'actes de l'Hospital de l'Esperança.

Portes_Obertes_Residents_2023

A l'inici de l'acte, que ha acollit a estudiants que han superat les proves d'accés MIR, IIR, PIR i FIR, el Dr. Miguel Pera, Director de l'Àrea Assistencial i Mèdica, ha destacat que "l'Hospital del Mar és el lloc ideal per a realitzar la formació especialitzada, la nostra oferta docent és molt àmplia i som una institució acadèmica a la qual el seu centre és assistencial, la cura dels pacients, però també amb una activitat docent i de recerca molt important". D'altra banda, la Dra. Paloma Garcimartín, Directora Infermera de l'Hospital del Mar, ha volgut destacar la dimensió humana del centre. "A nosaltres no només ens importa oferir cures als pacients, sinó que també ens importa quina experiència treuen de la seva vivència, de les cures que els hi oferim".

Portes_Obertes_Residents_2023

Portes_Obertes_Residents_2023

Per últim, la Dra. Gloria Nohales, presidenta de la Comissió de Docència, ha explicat que "els nostres residents són la nostra riquesa i sou els que feu l'hospital. Esperem ser una bona opció per a vosaltres". L'acte ha acabat amb una taula rodona a la qual tres dels actuals residents, Francesco Amorelli, resident d'Oncologia Radioteràpica, Berta Areny, resident de Geriatria, i René Gómez, resident de Pediatria, han explicat els detalls de la experiència formativa a l'Hospital del Mar.

Portes_Obertes_Residents_2023

Després, dividits per les especialitats escollides i guiats pels actuals residents, s'han visitat els diferents serveis on es formaran els futurs especialistes. Una visita que els ha servit per conèixer la realitat de l'hospital i fer alguna trobada inesperada.

Portes_Obertes_Residents_2023

Podeu tornar a veure l'acte de presentació de la jornada en aquest enllaç https://www.youtube.com/live/GzlLIwxxaqA?feature=share

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat