Notícies

28 de març de 2023 - Informació general

L’Associació Catalana de Diabetis beca un projecte de telemedicina del Servei d’Endocrinologia i Nutrició

L’Associació Catalana de Diabetis beca un projecte de telemedicina del Servei d’Endocrinologia i Nutrició

La infermera de la Unitat de Diabetis, Verónica Amador, lidera un projecte de recerca que analitzarà l'eficàcia de les visites no presencials en pacients en seguiment per diabetis gestacional.

El Servei d'Endocrinologia i Nutrició de l'Hospital del Mar analitzarà l'eficàcia de les visites no presencials en pacients en seguiment per diabetis gestacional gràcies a una beca d'ajuda a la recerca en educació terapèutica en diabetis atorgada per l'Associació Catalana de Diabetis en el seu 17è congrés. Es tracta d'un estudi liderat per la infermera Verónica Amador, infermera educadora de diabetis de la Unitat de Diabetis.

Verònica_Amador

Verónica Amador

El treball, 'Eficàcia de la visita no presencial en pacients en seguiment per diabetis generacional', busca evidència de la no inferioritat de la visita no presencial respecte a la presencial, en el control i seguiment d'aquestes pacients. Com explica Verónica Amador, "la incorporació de noves tecnologies aplicades a la diabetis està canviant el paradigma de la malaltia i, amb això, la manera de relacionar-nos i de realitzar el seguiment dels pacients". Però el canvi s'ha de portar a terme "basant-se en una metodologia i estructura, conseqüència d'una evidència científica, donant-li un valor propi a la visita no presencial i estudiant quin és el model més adequat". L'estudi també tindrà en compte el grau de satisfacció de les pacients.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat