Notícies

21 de març de 2023 - Informació general

Commemoració del Dia internacional del Treball Social

Commemoració del Dia internacional del Treball Social

Respectant la diversitat mitjançant l’acció social conjunta

El dia 21 de març celebrem el Dia internacional del Treball social. Aquesta data commemora el compromís, la contribució i la labor d'els/les treballadors/es com a coneixedors/as de primera mà de la realitat social, líders del canvi i de la intervenció social, i impulsors de la lluita i la garantia dels drets socials de la ciutadania.

Al Parc de Salut Mar hi treballen 42 professionals del treball social, que, juntament amb la resta dels equips assistencials, proporcionen a la ciutadania un tractament integral dirigit a minimitzar els efectes que les malalties provoquen en la vida de les persones, aportant la narrativa de l'acció social en l'àmbit sanitari.

Equip_Treball_Social

Membres de l’equip de Treball Social 

Aquesta celebració ens brinda l'oportunitat de donar visibilitat a l'important paper de la professió en la nostra institució, apostant pel seu creixement i desenvolupament en l'enfocament de l'activitat individual, familiar i comunitària.

Amb motiu d'aquesta commemoració, s'ha portat a terme una sessió especial pels/per les treballadors/es socials al Centre Assistencial Dr. Emili Mira.

Dia_Treball_Social

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat