Notícies

9 de març de 2023 - Informació general

Obres de remodelació de la sala d’espera de familiars de la Unitat de Cures Intensives

Obres de remodelació de la sala d’espera de familiars de la Unitat de Cures Intensives

Aquest espai romandrà tancat durant cinc setmanes. Els treballs han de servir per millorar-lo per fer l'espera més confortable per als familiars dels pacients ingressats. El projecte, que inclou un nou espai d'informació a les famílies, ha estat possible gràcies al suport de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar.

Ja s'han posat en marxa les obres per a remodelar la sala d'espera de familiars i l'espai d'informació a les famílies de la Unitat de Cures Intensives, uns treballs que duraran cinc setmanes i que han estat possibles gràcies al suport de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar. La remodelació té com a objectiu millorar amb espais més confortables, l'estada i l'experiència dels acompanyants de les persones ingressades a l'UCI, que han d'afrontar moments perllongats d'incertesa i preocupació.

 

Aquest projecte s'emmarca dins la iniciativa d'humanització de l'UCI, que vol que l'assistència als pacients i a les seves famílies sigui més càlida i humana. Els nous espais s'han dissenyat a partir de l'escolta activa de pacients, familiars i professionals de la unitat, disposaran de butaques més confortables i elements funcionals recomanats per ells, garantint sempre la seva privacitat. Es calcula que se'n podran beneficiar fins a 180 famílies cada any.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat