Notícies

8 de març de 2023 - Informació general

La Dra. Blanca Sánchez, nova vicepresidenta del Grupo Español de PTI

La Dra. Blanca Sánchez, nova vicepresidenta del Grupo Español de PTI

Ocuparà el càrrec durant els pròxims quatre anys. La Dra. Sánchez és referent a l'Estat en el camp de la trombocitopènia immune.

La Dra. Blanca Sánchez, coordinadora sènior del Servei d'Hematologia de l'Hospital del Mar i investigadora del Grup de recerca Aplicada a les Neoplàsies hematològiques de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, és la nova vicepresidenta del Grupo Español de PTI (GEPTI), de la Sociedad Española de Hematología y Hematoterapia. Aquest grup se centra a promoure les millors pràctiques en el maneig diagnòstic i terapèutic de pacients amb aquesta patologia, potenciar la recerca i donar suport als professionals i pacients. 

Blanca_Sánchez

La Dra. Blanca Sánchez

La Dra. Sánchez va ser escollida a les eleccions realitzades els dies 27 i 28 de febrer i ocuparà la vicepresidència del grup durant els pròxims quatre anys. Fins ara, havia format part de la junta directiva i científica.

 

La Dra. Blanca Sánchez

La Dra. Blanca Sánchez es va incorporar a l'Hospital del Mar l'any 2007. En l'actualitat, és coordinadora sènior del Servei d'Hematologia de l'Hospital del Mar, investigadora del Grup de recerca Aplicada a les Neoplàsies hematològiques de l'IMIM-Hospital del Mar i professora associada de la Facultat de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra. És especialista en trombocitopènia immune i en limfomes. Formada a centres com el MD Anderson Cancer Center de Houston, als Estats Units, i a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, lidera diversos projectes de recerca traslacional a l'IMIM-Hospital del Mar, així com assajos clínics en les dues patologies. És membre del Grupo Español de Linfomas (GELTAMO) i de GEPTI, i ha participat en l'elaboració de les guies nacionals en limfoma i PTI.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat