Notícies

6 de març de 2023 - Informació general

El perfil de Twitter de l’Hospital del Mar repeteix com el quart amb més seguidors de l’Estat

El perfil de Twitter de l’Hospital del Mar repeteix com el quart amb més seguidors de l’Estat

L'Hospital és un dels més influents a la xarxa social entre els centres estatals. Durant el 2022, el seu nombre de seguidors ha experimentat l'increment més gran, de prop del 10%. A la vegada, continua creixent la publicació de continguts audiovisuals, amb més de 12.000 publicats l'any passat.

La presència de l'Hospital del Mar a la xarxa social Twitter continua sent de les més potents entre els centres hospitalaris de l'Estat. D'aquesta manera, es manté en la quarta posició del rànquing elaborat pel blog socialmediatica.com, de l'analista Richard Fernández Cid. Només el superen altres tres centres catalans, l'Hospital Clínic, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i l'Hospital Sant Joan de Déu.

El perfil de l'Hospital del Mar és el tercer que més creix, amb 2.380 seguidors més durant l'any 2022 i arribant als 26.632, el que suposa un increment de prop del 10% respecte al 2021. A la vegada, manté un alt nivell d'interacció amb els usuaris i de publicació de continguts audiovisuals, amb més de 12.200 fotografies i vídeos publicats.

Per sota del perfil de Twitter del centre a la classificació hi ha l'Hospital La Fe de València, la Clínica Universitària de Navarra, l'Hospital de Bellvitge, l'Hospital La Luz de Madrid, l'Hospital Universitari Infanta Elena de Madrid i l'Hospital Universitari Rey Juan Carlos, també de Madrid. Cal destacar que aquesta és la desena edició d'aquest rànquing. En aquests deu anys, l'Hospital del Mar ha passat de tenir poc més de 2.500 seguidors a fregar els 27.000, als quals cal sumar els 10.200 del perfil de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques i els més de 1.100 de l'Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària.

El centre també té perfils a Instagram (@hospitaldelmar), Youtube i Linkedin.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat