Notícies

3 de març de 2023 - Informació general

La Dra. Eva Balcells coordinarà el Grup d’estudi Clínic-Radiològic-Anatomopatològic en Malalties Pulmonars Intersticials Difuses de la SOCAP

La Dra. Eva Balcells coordinarà el Grup d’estudi Clínic-Radiològic-Anatomopatològic en Malalties Pulmonars Intersticials Difuses de la SOCAP

Aquest grup de la Societat Catalana de Pneumologia reuneix a professionals de diverses disciplines per treballar en xarxa i avançar en la recerca i coneixement d'aquestes patologies.

La Dra. Eva Balcells, metgessa adjunta del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar i coordinadora de la Unitat de Malalties Pulmonars Intersticials, serà, durant els pròxims tres anys, la nova coordinadora del Grup d'estudi Clínic-Radiològic-Anatomopatològic en Malalties Pulmonars Intersticials Difuses de la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP). La Dra. Balcells ja formava part d'aquest grup, tant a les sessions clíniques com de recerca i a les activitats formatives.

Eva_Balcells

La Dra. Eva Balcells

En aquest grup participen professionals de diferents especialitats, com ara pneumòlegs, patòlegs i radiòlegs. Com explica la Dra. Balcells, "es tracta d'un grup consolidat, format fa quinze anys, que pel seu caràcter multidisciplinari i de treball en xarxa pioner, s'ha convertit en un model a seguir fora de Catalunya en l'estudi i abordatge de les malalties pulmonars intersticials difuses". Com a coordinadora, la seva tascar serà planificar les sessions clíniques i de recerca, tant les pròpies com les que es fan amb altres grups de treball. També promoure activitats de formació específiques en el seu camp d'actuació.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat