Notícies

24 de febrer de 2023 - Informació general

David Iglesias, nou coordinador nacional del Grup d’Estudis de Demències de la SEDENE

David Iglesias, nou coordinador nacional del Grup d’Estudis de Demències de la SEDENE

El responsable de la Unitat d'Hospitalització 50 de l'Hospital del Mar, lidera aquest nou grup de la Sociedad Española de Enfermería Neurológica.

La Sociedad Española de Enfermería Neurológica (SEDENE) ha nomenat David Iglesias, responsable de la Unitat d'Hospitalització 50 (Neurologia, Neurofisiologia, Unitat d'Epilèpsia, Neurocirurgia i ICUTS), nou coordinador nacional del Grup d'Estudis de Demències de l'entitat. Una iniciativa que s'acaba de posar en marxa amb l'objectiu de potenciar i investigar sobre les cures infermeres en pacients amb demència. El nomenament es va fer efectiu en el marc del congrés internacional de la SEDENE.

David_Iglesias

David Iglesias

El grup que lidera David Iglesias està format per infermeres expertes i referents a l'àmbit estatal. Amb la seva tasca, es vol millorar la qualitat de vida tant dels pacients com dels seus cuidadors. De moment, ja s'ha posat en marxa una aliança estratègica amb la Sociedad Española de Enfermería Geriátrica. Com explica Iglesias, "és un primer pas molt important al que volem sumar a més experts per oferir una visió el més global possible de les cures infermeres necessàries i basades en l'evidència, per a millorar la qualitat de vida i l'autonomia d'aquests pacients i contribuir a donar suport a les famílies i cuidadors".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat