Notícies

26 de gener de 2023 - Informació general

El piano del Centre Fòrum torna a la vida!

El piano del Centre Fòrum torna a la vida!

Gràcies a la col·laboració de l'entitat Pianos Vius i a la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, el piano tornarà a sonar per als pacients ingressats al Centre Fòrum.

El piano del Centre Fòrum, un piano vertical Jacob Dolls and Sons de finals del segle XIX, torna a tenir veu gràcies a la col·laboració de l'entitat Pianos Vius que, a través de Jorquera Pianos, s'ha fet càrrec de l'afinament de l'instrument, situat a la segona planta del centre. Un vell conegut dels professionals i dels usuaris, ja que fa més de quaranta anys que els acompanya, també a l'anterior etapa d'aquest equipament. El projecte ha comptat amb el suport de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar.

Piano_Centre_Forum

Piano_Centre_Forum

Aquesta antiga pianola convertida en piano vertical, podrà tornar així a amenitzar l'estada dels pacients. La iniciativa ha estat possible gràcies a la mediació de la Marta Herrero, filla d'un pacient del Centre Fòrum. Ara, Pianos Vius oferirà de forma regular recitals de música perquè pacients, familiars i professionals puguin gaudir-ne.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat