Notícies

23 de gener de 2023 - Informació general

Participa en la Mitja o la Marató de Barcelona i ajuda a la recerca en malalties neurològiques

Participa en la Mitja o la Marató de Barcelona i ajuda a la recerca en malalties neurològiques

Et proposem que participis en la Mitja (19 de febrer) o en la Marató de Barcelona  (19 de març) i ho facis de forma solidària, aconseguint donacions perquè els investigadors i les investigadores de l'Hospital del Mar i de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) avancin en l'estudi de les patologies del cervell.  

El teu dorsal serà gratuït si arribes a la recaptació mínima establerta per la cursa, entraràs en la competició del podi solidari i des de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar t'acompanyarem  com a 'Esportista per l'Hospital del Mar'. 

Esportistes_solidaris_Hospital_del_Mar

En l'edició anterior i gràcies a la participació de 10 professionals de l'Hospital del Mar i de l'IMIM es van aconseguir més de 10.000 euros per a la recerca en càncer. 

 

Per la recerca en malalties del cervell  

Una de cada tres persones pateix alguna malaltia neurològica o neurodegenerativa, com l'ictus, l'Alzheimer, demències, el Parkinson o de salut mental com la depressió, entre d'altres. Les malalties que afecten el cervell són la primera causa de discapacitat i la segona causa de mortalitat de la població al món. Necessitem més hores d'investigació per aconseguir solucions per als pacients i per a les seves famílies. 

 

Us ajudem! 

Des de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar t'hi acompanyarem. 

Si hi vols participar, escriu un correu electrònic a Itxaso Ferreras amics@hospitaldelmar.org 

Si vols, pots crear el teu repte directament. 

Mitja Marató Barcelona. Si arribes als 250 euros en donacions, podràs obtenir un dorsal solidari gratuït: https://www.migranodearena.org/evento/edreams-mitja-marato-barcelona-2023-19-02-2023-  

 

Marató Barcelona. Si arribes als 500 euros en donacions, podràs obtenir un dorsal solidari gratuït: https://www.migranodearena.org/evento/zurich-marato-barcelona-2023-19-marzo- 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat