Notícies

16 de gener de 2023 - Informació general

Arrodoniment solidari als supermercats Condis per facilitar horts terapèutics a pacients de salut mental

Arrodoniment solidari als supermercats Condis per facilitar horts terapèutics a pacients de salut mental

Gràcies a la col·laboració dels supermercats Condis amb la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, els clients d'aquesta cadena de supermercats podran contribuir a aquesta iniciativa solidària arrodonint el preu de la seva compra. 

L'hort terapèutic és un projecte orientat a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i a lluitar contra l'estigma i la discriminació. Es tracta d'un projecte de sensibilització i educació ambiental sostenible en l'àmbit de l'horticultura. 

 

Horts per a pacients i per a la comunitat 

Els horts terapèutics pretenen generar un aprenentatge tant per als pacients usuaris dels centres vinculats a l'Hospital del Mar, Dr. Emili Mira i Fòrum, com per a persones de la comunitat, com és el cas de l'alumnat dels instituts de Santa Coloma de Gramenet, on es porta a terme l'activitat d'hort terapèutic comunitari. 

El projecte afavoreix la participació de col·lectius de pacients de salut mental que troben en l'hort un lloc on es poden sentir útils i necessaris. S'impartiran continguts específics de medi ambient, alhora que es potenciarà la funció social i comunitària mitjançant el treball de les competències i habilitats socials i de la inclusió de les persones afectades per trastorn de salut mental sever. 

La campanya estarà activa fins al 5 de març. 

 

Com col·laborar: 

Pots arrodonir la teva compra als supermercats Condis, o pots fer una aportació aquí https://condis.worldcoo.com/109f87a2-4437-494c-840b-533bfeae720b  

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat