Notícies

9 de gener de 2023 - Informació general

La Sociedad Española de Enfermería Neurológica premia un projecte de l’Hospital del Mar

La Sociedad Española de Enfermería Neurológica premia un projecte de l’Hospital del Mar

Un treball que analitzarà l'efecte de l'exercici físic sobre la qualitat de vida de persones amb esclerosi múltiple, ha rebut el segon premi al millor projecte internacional de recerca en infermeria neurològica.

El projecte 'Efectes de l'exercici físic sobre la qualitat de vida en persones amb esclerosi múltiple', liderat per la infermera de l'Hospital de Dia de Neurologia, Isabel Miró, ha estat reconegut en el XXIX Congrés Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Neurológica (SEDENE) i V Congrés Internacional d'Infermeria Neurològica, celebrats a Granada el passat mes de novembre. El premi té una dotació econòmica de 1.500 euros.

Isabel_Miró

La Isabel Miró al congrés de la SEDENE

El projecte mirarà d'establir si un treball físic específic, destinat a ajudar a controlar els símptomes de l'esclerosi múltiple relatius a l'alteració de la marxa, la pèrdua de coordinació en les extremitats, la inestabilitat i la fatiga, pot mantenir o millorar la qualitat de vida de les persones amb aquesta patologia. Els resultats obtinguts s'hauran de presentar al pròxim congrés anual de la SEDENE.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat