Notícies

3 de gener de 2023 - Informació general

La convocatòria d’ajudes CaixaBank Dualiza i FPEmpresa selecciona un projecte de l’Hospital del Mar i l’Institut Bonanova per promoure l’atenció sanitària telemàtica

La convocatòria d’ajudes CaixaBank Dualiza i FPEmpresa selecciona un projecte de l’Hospital del Mar i l’Institut Bonanova per promoure l’atenció sanitària telemàtica

La VI edició d'aquestes ajudes ha seleccionat 30 projectes de col·laboració, impulsats per 47 centres educatius de Formació Professional i empreses.

El projecte d'alfabetització digital per a facilitar l'ús de noves tecnologies entre els usuaris de l'Hospital del Mar, que s'ha posat en marxa pel centre en col·laboració amb l'Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària ha estat un dels seleccionats dins la VI convocatòria d'ajudes de CaixaBank Dualiza i l'Asociación de Centros de Formación Professional FPEmpresa. Les ajudes suposen una inversió de més de 400.000 euros en la trentena de projectes seleccionats.

Alfabetització_digital

La iniciativa vol garantir l'accés a la telemedicina als usuaris de l'hospital i minimitzar d'aquesta manera la possible bretxa digital provocada per motius d'edat o per determinades situacions de vulnerabilitat social, econòmica i cultural. Per portar a terme el projecte, que lideren el Servei d'Atenció al Ciutadà i l'Àrea ambulatòria del centre, s'ha comptat amb l'alumnat del cicle de grau superior de Documentació Sanitària de l'Institut Bonanova, dins un projecte d'Aprenentatge Servei. Els resultats mostren que el 88% dels participants van assegurar que tornarien a tenir una visita per videotrucada.

Alfabetització_digital

Els projectes han estat seleccionats tenint en compte la seva capacitat d'innovació, així com de fomentar la coparticipació entre centres i el seu impacte social. També que diversifiquin els agents participants, que estableixin mecanismes de coordinació i comunicació i que proporcionin resultats a llarg termini i siguin transferibles. L'Institut Bonanova ja va obtenir una ajuda Dualiza i FPEmpresa a la seva quarta convocatòria.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat