Notícies

16 de desembre de 2022 - Informació general

Tall del Passeig Marítim diumenge 18 de desembre

Tall del Passeig Marítim diumenge 18 de desembre

Els treballs per a la instal·lació d'una grua per a les obres que es portaran a terme per renovar la façana nord de l'edifici monobloc de l'Hospital del Mar obligaran aquest diumenge 18 de desembre a tallar el pas de vehicles al Passeig Marítim davant el centre entre les 9 i les 20 h.

El pròxim diumenge quedarà tallat en els dos sentits pel Passeig Marítim de Barcelona davant de l'Hospital del Mar a conseqüència dels treballs necessaris per a la instal·lació d'una grua per a portar a terme les obres de renovació integral de la façana nord, la del costat muntanya de l'Hospital del Mar, de l'edifici monobloc del centre. El tall començarà a les 9 h i està previst que duri fins a les 20 h.

Per aquest motiu, els vehicles que circulin en direcció a la Barceloneta no podran accedir al pàrquing situat al mateix Passeig Marítim. Per a fer-ho, hauran de desviar-se i accedir-hi des del Passeig Joan de Borbó. El mateix faran les ambulàncies que donen servei al centre. També es veurà afectada la circulació d'autobusos (es podran consultar els detalls a les parades de TMB i a la seva pàgina web).

Les obres que es portaran a terme a l'edifici monobloc consisteixen en la substitució completa de l'actual façana amb la construcció d'un mur cortina. Amb ell es millorarà l'aïllament tèrmic i s'oferirà una millor protecció davant els rajos de sol. Els treballs tenen un termini de sis mesos i no afectaran l'activitat assistencial.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat