Notícies

9 de novembre de 2022 - Informació general

Amics per sempre!

Amics per sempre!

Avui hem desitjat molta sort a la nova etapa als companys i companyes que s'han jubilat en els anys 2019, 2020 i 2021. Un acte especial, ple de somriures, i alguna llàgrima, que ha servit per recuperar l'homenatge als i les professionals que han acabat la seva etapa professional i que no s'havia pogut fer els últims anys a causa de la pandèmia de la COVID-19. Un reconeixement que també ha servit per presentar la iniciativa Mar Sènior, una forma perquè puguin mantenir la vinculació amb qui ha estat la seva casa.

Aquest 9 de novembre hem desitjat molta sort als 237 companys i companyes que s'han jubilat entre els anys 2019, 2020 i 2021. Un merescut reconeixement a aquests professionals i recordar el seu pas per la institució. I ho hem fet amb un presentador sorpresa, l'actor Pep Plaza, que ha estat l'encarregat de conduir l'acte i provocar molt més que un somriure.

Pep Plaza durant l’acte d’homenatge

De forma excepcional i a causa de la pandèmia de la COVID-19, l'homenatge comptarà amb l'assistència de les persones que es van jubilar els anys 2019, 2020 i 2021. En ell, l'Encarna Muñoz, infermera jubilada l'any 2019 amb 28 anys d'experiència a la institució. Ha recordat com "mentre sumava anys a la vida, la professió d'infermeria anava creixent, anava evolucionant de manera important. No ha estat fàcil". Per la seva banda, Balbina Ugena, qui ha representat al personal no assistencial. L'any 1976 va formar part de la generació fundadora de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques i es va jubilar l'any 2019. Ha volgut agrair "les oportunitats professionals que m'han brindat i l'ambient laboral, en general bo, que m'he trobat, i al que espero haver contribuït".

Encarna Muñoz

Balbina Ugena

El Dr. Pere Benito, qui va ser cap de Servei de Reumatologia, ha estat el tercer a intervenir. I ho ha fet per destacar que "la jubilació no és un punt final, és un punt i a part, et pots jubilar, però retirar mai". Per aquest motiu, des del Parc de Salut Mar s'ha presentat el projecte Mar Sènior. Una iniciativa que planteja un mecanisme per mantenir la relació entre aquests professionals i la institució. Una forma de reconèixer el seu compromís i entrega al llarg de la seva vida laboral. Així, es vol retenir el talent i, a la vegada, definir una cartera de serveis dirigida a ells.

Pere Benito

Per últim, la Dra. Olga Pané, gerent del Parc de Salut Mar, ha tancat l'homenatge assegurant que "no hi ha prou paraules per agrair el vostre esforç, la vostra generositat i la vostra lleialtat". Com a mostra d'aquest agraïment, s'ha lliurat a tots i totes les jubilades la serigrafia d'edició limitada 'Barcelona davant del mar', de l'artista Josep Moscardó.

Olga Pané

Podeu recuperar l'acte en aquest enllaç https://youtu.be/FVYHAtMLX6s

El vídeo de presentació del Mar Sènior https://youtu.be/vJm4WgiO5LY

I veure totes les fotografies en aquest enllaç https://www.flickr.com/photos/hospitaldelmar/albums/72177720303552539

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat