Notícies

4 de novembre de 2022 - Informació general

Una vintena de professionals de l’Hospital del Mar i de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques figuren al rànquing World’s Top 2% Scientist de la Universitat de Standford

Una vintena de professionals de l’Hospital del Mar i de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques figuren al rànquing World’s Top 2% Scientist de la Universitat de Standford

Aquest llistat té en compte els científics i científiques més citats en diverses disciplines, dividits en 22 camps de coneixement.

La Universitat de Stanford, als Estats Units, acaba de publicar l'actualització de la llista que representa el 2% dels científics i científiques més citats en diverses disciplines. El World's Top 2% Scientist, en el qual figuren més de 200.000 persones dels més de vuit milions de professionals de la ciència considerats en actiu al món, recull a 22 professionals de l'Hospital del Mar i de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques als seus dos rànquings, el que té en compte el conjunt de la seva carrera i el que se centra en els últims anys.

Entre els més destacats cal comptar el Dr. Jordi Alonso, a la categoria de Psiquiatria, que ocupa el lloc número dos entre els especialistes de l'Estat i està dins els 8.000 científics més destacats de tot el món. A la mateixa categoria figura el Dr. Francesc Colom, el sisè de l'Estat. També cal citar el Dr. Jordi Mestres, coordinador del Grup de recerca en Farmacologia de Sistemes del GRIB (IMIM/UPF), que és el cinquè de l'Estat en el camp de la Química Biomolecular i Mèdica. D'altra banda, Laura Furlong és una de les tres úniques científiques a l'Estat en la categoria de Bioinformàtica.

En els dos llistats també apareixen Joan Albanell, Francisco Álvarez Lerma, Joaquín Arribas, Esther Barreiro, Xavier Castells, Marta Crespo, Rafael de la Torre, Adolfo Díez Pérez, Mara Dierssen, Roberto Elosua, Montse Ferrer, Fernando G. Benavides i Joaquim Gea, així com Manuel Pera, Julio Pascual, Luis A. Pérez Jurado, Jordi Segura i Helmut Schröder.

Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/4

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat