Notícies

26 d'octubre de 2022 - Informació general

L’Hospital del Mar tindrà una participació destacada al principal congrés de cirurgia robòtica

L’Hospital del Mar tindrà una participació destacada al principal congrés de cirurgia robòtica

El centre acollirà quatre cirurgies realitzades amb el robot DaVinci, en el marc del 19 congrés ERUS, la secció de cirurgia robòtica de la Societat Europea d'Urologia. Més de 800 cirurgians de tot el món tenen una cita fins al 28 d'octubre a Barcelona.

El Servei d'Urologia de l'Hospital del Mar és un dels actors destacats del 19 congrés de l'ERUS, la secció de cirurgia robòtica de l'European Association of Urology, que se celebra a Barcelona fins al 28 d'octubre. El centre és un dels participants, amb quatre cirurgies que es portaran a terme amb el robot DaVinci durant els dies de celebració de la principal trobada en el camp de la cirurgia robòtica al món. Més de 800 cirurgians es donaran cita a la capital catalana.

Congrés_ERUS

Aquesta edició del congrés se centra en la retransmissió de cirurgies en directe, amb una quarantena, amb la participació dels sis centres catalans amb equips de cirurgia robòtica. A banda de l'Hospital del Mar, hi haurà, l'Hospital Clínic, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Hospital de Bellvitge, l'Hospital Germans Trias i Pujol i la Fundació Puigvert. Es podran veure intervencions de cirurgia oncològica, reconstructiva, reimplantaments i cirurgia pediàtrica, entre altres.

Congrés_ERUS

A l'Hospital del Mar es faran tres intervencions amb cirurgians internacionals i una liderada pel cap del Servei d'Urologia, el Dr. Lluís Cecchini, que portarà a terme una cistectomia radical amb el robot DaVinci. El Dr. Cecchini, ha apuntat que "la cirurgia robòtica permet fer procediments d'alta complexitat amb una menor invasió sobre el pacient". En relació amb la participació del centre al congrés de l'ERUS, ha afegit que "és un privilegi poder participar des del nostre hospital en un congrés internacional d'aquesta envergadura. És una demostració de la nostra presència en els procediments i les tecnologies més punteres".

Congrés_ERUS

A tot el món, la cirurgia robòtica representa el 3% de tots els procediments, però ha demostrat la seva capacitat per a reduir el risc de complicacions durant les intervencions, reduint el temps de recuperació dels pacients.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat