Notícies

5 d'octubre de 2022 - Informació general

L’Onada d’agraïments dels gegants de Sant Celoni arriba a l’Hospital del Mar

L’Onada d’agraïments dels gegants de Sant Celoni arriba a l’Hospital del Mar

El gegantó Mau ha visitat el centre en el marc d'una iniciativa de la Colla de Geganters i Grallers d'aquesta població del Vallès Oriental per agrair a les i els professionals sanitaris la seva tasca durant la pandèmia de la COVID-19.

La Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni, representada pel seu gegantó, en Mau, ha portat aquest matí el seu agraïment a totes les persones que han fet possible atendre els pacients de COVID-19 als centres sanitaris catalans. Una ruta de 1.800 quilòmetres per Catalunya que els està portant a més d'una quarantena d'hospitals, des de Vielha a Amposta.

Gegantó_Mau

Gegantó_Mau

En Mau ha estat rebut per la Directora Infermera, Paloma Garcimartín, a qui ha lliurat un missatge d'agraïment i un obsequi. A la vegada, l'Hospital del Mar li ha donat un document, amb un desig pel futur. Amb aquesta iniciativa, l'Onada d'agraïments, els geganters de Sant Celoni volen reivindicar i reconèixer la tasca portada terme pel personal dels centres hospitalaris durant la pandèmia de la COVID-19, així com la importància de tot el que fan per tenir un sistema de salut públic de qualitat.

Gegantó_Mau

El gegantó s'ha vestit de forma especial per a l'ocasió, amb una bata blanca de sanitari. En Mau forma part de la Colla de Geganters de Sant Celoni des de l'any 1996 i pesa 28 quilos.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat