Notícies

29 de setembre de 2022 - Informació general

El Dia Internacional de la Música, a l’Hospital del Mar

El Dia Internacional de la Música, a l’Hospital del Mar

El centre ha acollit un acte en el qual diverses persones han pogut compartir les seves habilitats al piano, per commemorar de forma avançada aquesta diada, que se celebra l'1 d'octubre.

L'any 1975, la UNESCO va declarar l'1 d'octubre com el Dia Internacional de la Música. Ho va fer en un intent d'unir a tots els pobles a través de les seves diferents manifestacions artístiques, en especial la música, com a símbol d'igualtat. Una forma d'art que no només ens transporta i ens allibera, sinó que pot ajudar en el nostre procés de guariment. Per aquest motiu, l'Hospital del Mar s'ha volgut afegir a aquesta celebració i convidar a diverses persones relacionades amb el centre a avançar-se a la diada i compartir amb tothom les seves habilitats al piano.

Pianos_vius

Jordi Jiménez Conde

Així, pacients, amics i col·laboradors de l'hospital, professionals i músics de renom, han tocat diverses peces al piano que la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i l'entitat Pianos Vius, van instal·lar a principis d'estiu al vestíbul del centre. Una oportunitat de portar la música no només a les persones que, per algun motiu, visiten l'hospital, sinó a totes aquelles que passaven pel Passeig Marítim.

Pianos_vius

Carlos Garcia

La instal·lació del piano al vestíbul de l'Hospital del Mar ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i de Pianos Vius, i a les aportacions de persones anònimes i solidàries.

Pianos_vius

Víctor Martínez, Victormame

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat