Notícies

28 de setembre de 2022 - Informació general

Celebrem el Dia Internacional de la Música!

Celebrem el Dia Internacional de la Música!

El piano instal·lat al vestíbul de l'Hospital del Mar sortirà per celebrar aquesta diada i compartir la música amb totes les persones que s'hi acostin. Ho farà el pròxim 29 de setembre, en un acte on músics professionals, professionals del Parc de Salut Mar, pacients i amics, interpretaran diverses peces musicals.

La música ens transporta i acompanya els nostres estats d'ànim, però també ens ajuda en els processos curatius. Per aquest motiu, la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i Pianos Vius van col·laborar per portar a l'Hospital del Mar un piano, que des de principis d'estiu està situat al vestíbul del centre. Des de llavors, moltes persones s'han animat a compartir les seves habilitats amb aquest instrument i tocar-hi alguna peça.

Ara, dos dies abans del Dia Internacional de la Música, el centre vol celebrar aquesta diada amb un acte al pati d'accés a l'hospital, en el qual amics, pacients, professionals i alguns dels músics que ja han tocat el piano, interpretaran diverses peces. La iniciativa acostarà la música no només a les persones que entren al centre, sinó a totes aquelles que passegen pel Passeig Marítim.

L'any 1975, la UNESCO va declarar l'1 d'octubre com el Dia Internacional de la Música. Una ocasió per celebrar i honorar als músics, compartint un mateix sentiment.

La instal·lació del piano al vestíbul de l'Hospital del Mar ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i de Pianos Vius, i a les aportacions de persones anònimes i solidàries.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat