Notícies

1 d'agost de 2022 - Informació general

Èxit del cicle “El nostre cervell aquest gran desconegut” amb més de 400 assistents

Èxit del cicle “El nostre cervell aquest gran desconegut” amb més de 400 assistents

Durant els mesos d'abril, maig i juny s'ha dut a terme el cicle "El nostre cervell, aquest gran desconegut" organitzat per l'Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques i la xarxa de biblioteques de Barcelona, que ha comptat amb un gran èxit d'assistents. Més de 400 persones han pogut participar en aquest cicle que s'emmarca en el projecte "Visions de la Ciència" que fa anys que porten a terme les Biblioteques de Barcelona.

El cicle ha tingut una durada de 8 setmanes, era de caràcter gratuït i obert a tothom. Ha tractat temes relacionats amb el cervell i ha permès als assistents conèixer les darreres dades que han aportat els nous avenços científics en aquest àmbit gràcies a la participació com a ponents dels millors experts de l'Hospital del Mar i de l'IMIM. 

Les xerrades constaven d'una explicació per part dels experts i seguidament s'obria el torn de preguntes amb una gran participació i interès per part del públic. Totes han tingut una gran afluència de públic emplenant les sales al 100%. És important com a institució científica poder continuar organitzant activitats d'aquest tipus per tal d'apropar la ciència a la ciutadania i ajudar que el coneixement científic arribi a tothom de forma rigorosa i comprensible.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat