Notícies

4 de juliol de 2022 - Informació general

Tres treballs de l’Hospital del Mar premiats per la Sociedad Española de Medicina Física y Rehabilitación

Tres treballs de l’Hospital del Mar premiats per la Sociedad Española de Medicina Física y Rehabilitación

Els premis s'han atorgat al 60è Congrés Nacional SERMEF i 2n Congrés Iberoamericà de Rehabilitació, celebrat a Còrdova del 15 al 18 de juny de 2022.

La Sociedad Española de Medicina Física y Rehabilitación (SERMEF) ha premiat tres projectes de professionals del Servei de Medicina Física i Rehabilitació, presentats al 60è congrés nacional de l'entitat. L'estudi encapçalat per Delky Meza-Valderrama, Monique Messaggi, Helena Bel Franquesa, Anna Sobiesiak, Dolores Sánchez Rodríguez i Ester Marco, ha estat escollit el millor treball presentat al congrés. Es tracta d'un assaig clínic amb pacient amb sarcopènia, 'Efectes de l'entrenament de força combinat amb suplementació nutricional en l'adult amb sarcopènia: assaig clínic aleatoritzat a doble cec'.

El segon premi ha anat també per un treball realitzat en col·laboració amb el servei de Cardiologia que porta per títol 'Utilitat pronòstica d'un sistema d'estratificació del risc en pacients amb cardiopatia isquèmica remesos a rehabilitació cardiaca'. En aquest treball han participat professionals de la Unitat Interdisciplinar de Rehabilitació Cardiaca: Ignacio Cabrera-Aguilera, Consol Ivern, Neus Badosa, Núria Farré, Sònia Ruíz i Ester Marco.

Finalment, el treball 'Beneficios de un programa de rehabilitación pulmonar para pacientes con COVID persistente: impacto de la gravedad inicial, tiempo de evolución n y forma de presentación de los resultados clínicos'​, de Carlos Rodríguez Hernández, Marta Tejero Sánchez, Ruben Valero, Miriam Llobet, Anna Guillén-Solà i Ester Marco, ha rebut el premi SORECAR al millor treball en Rehabilitació Cardiorrespiratòria, patrocinat per SANRO, SA. 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat