Notícies

30 de juny de 2022 - Informació general

El Grau de Medicina de la UPF i l’Hospital del Mar atreu els dos estudiants amb les millors notes de les proves de la Selectivitat 2022

El Grau de Medicina de la UPF i l’Hospital del Mar atreu els dos estudiants amb les millors notes de les proves de la Selectivitat 2022

La Marta Bernadet i en Ramon Bernadas són els dos únics estudiants que han aconseguit un 10 sobre 10 a la prova d'accés a la universitat. Tots dos volen estudiar Medicina al grau de la Universitat Pompeu Fabra amb l'Hospital del Mar.

El Campus Universitari Mar continua atraient talent. En el segon curs del nou Grau de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra amb l'Hospital del Mar hi haurà els dos estudiants amb la millor nota de la Selectivitat 2022. Són la Marta Bernadet, de Sant Vicenç dels Horts, i en Ramon Bernadas, de Sabadell. Tots dos han obtingut un 10 sobre 10. Una fita que no es produïa des de feia vuit anys. També han empatat a la nota global, un 13,6.

Campus_MAR

Les notes de les proves d'aquest any es van conèixer ahir i tots dos, una vegada recuperats de la sorpresa inicial, han anunciat la seva intenció d'estudiar Medicina a la UPF i l'Hospital del Mar. Ella s'inclina per la traumatologia, mentre que ell encara no té clara quina especialitat li agrada més.

Els esperem aquest mes de setembre!

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat