Notícies

30 de juny de 2022 - Informació general

La Sociedad Española de Cirugía de Cadera premia dos treballs del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

La Sociedad Española de Cirugía de Cadera premia dos treballs del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Han rebut els premis a la millor comunicació i a la millor comunicació d'un resident. A la vegada, el Dr. Fernando Marqués ha estat nomenat vicepresident de l'entitat.

Dos treballs de l'Hospital del Mar han estat premiats a la 23 edició del congrés de la Sociedad Española de Cirugía de Cadera (SECCA), que s'ha celebrat a Almeria entre el 16 i el 17 de juny. Així, un estudi liderat pel Dr. Fernando Marqués, coordinador de la Unitat de Maluc del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, comparant dos tipus de pròtesis totals de maluc ha rebut el guardó com a millor comunicació d'un membre de la SECCA. Un segon treball, encapçalat pel Dr. Lucas Martorell, metge resident del mateix servei, ha rebut el reconeixement com la millor comunicació d'un resident.

Fernando_Marques_Lucas_Martorell

Els doctors Fernando Marqués  i Lucas Martorell

El treball Estudio comparativo entre el vástago furlong y el minivástago furlong evolution. Resultados a 5 y 10 años de seguimiento, en el qual han participat Fernando Marqués, Gregorio Ruiz, Vito Andriola, Ivet Parés, Raquel Companys i Alfonso León, compara dos tipus de tiges en pròtesis totals de maluc, comprovant que s'obtenen resultats similars de supervivència. I a l'estudi Infección articular como causa de cut-out tras osteosíntesis de fèmur proximal, signat per Lucas Martorell, Alexandre Coelho, Daniel Pérez, Marc Tey, Santos Martínez i Fernando Marqués, explica la infecció provocada durant la cirurgia per a fixar fractures pertrocantèriques com a possible causa de la seva fallada.

En el mateix congrés, el Dr. Fernando Marqués ha estat nomenat vicepresident de la SECCA fins a l'any 2024. A partir d'aquest moment, n'assumirà la presidència.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat