Notícies

21 de juny de 2022 - Informació general

Premis per a la Unitat de Genoll de l’Hospital del Mar

Premis per a la Unitat de Genoll de l’Hospital del Mar

Quatre projectes amb participació de professionals de la unitat han estat reconeguts al congrés conjunt de l'Asociación Española de Artroscopia i de la Sociedad Española de la Rodilla.

La vuitena edició del congrés conjunt de l'Asociación Española de Artroscopia (AEA) i de la Sociedad Española de la Rodilla (SEROD), celebrada a Múrcia de l'1 al 3 de juny, va reconèixer la tasca de quatre projectes vinculats a la Unitat de Genoll de l'Hospital del Mar. Així, un treball encapçalat pel Dr. Simone Perelli, metge adjunt del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Asociar la capsulodesis artroscópica a la reparación transtibial de la raíz meniscal posteromedial disminuye la extrusión meniscal, va rebre el premi a la millor comunicació oral del congrés. És el tercer any consecutiu que un professional de l'Hospital del Mar assoleix aquest reconeixement.

Juan_Carlos_Monllau_Simone_Perelli_Jorge_Amestoy_Juan_Manuel_Fernandez

D’esquerra a dreta, els doctors Jorge Amestoy, Juan Manuel Fernández, Juan Carlos Monllau i Simone Perelli

El Dr. Perelli també va obtenir la Beca AEA per projectes de recerca en cadàver amb el projecte Estudio anatómico de la rampa: ¿Con cuál método de fijación quirúrgica podemos restablecer mejor la anatomía?. El Dr. Juan Sánchez Soler, metge adjunt del mateix servei, també va aconseguir una Beca AEA, en aquest cas per a projectes de recerca, per al treball Uso de fibronectina en implante meniscal de poliuretano con o sin suplementación de célules mesenquimales. Estudio comparativo en un modelo de conejo.

Juan_Sanchez_Raul_Torres

Els doctors Juan Sánchez Soler i Raul Torres

Els altres projectes premiats van ser per al Dr. Jorge Amestoy, antic resident del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia a l'Hospital del Mar, que va rebre el guardó al millor article publicat en una revista internacional, i el Dr. Juan Manuel Fernández, metge resident de l'Hospital de Granada que va realitzar una rotació a l'Hospital del Mar l'any 2021, que va obtenir el premi a la millor videotècnica.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat