Notícies

17 de juny de 2022 - Informació general

La solidaritat impulsa la recerca contra el càncer de pulmó

La solidaritat impulsa la recerca contra el càncer de pulmó

La Fundació Amics de l'Hospital del Mar i l'Associació per a la Recerca Oncològica donen a la Dra. Edurne Arriola una beca per impulsar la recerca sobre immunoteràpia i càncer de pulmó que es porta a terme a l'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques.

La recerca en càncer de pulmó que es desenvolupa a l'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques ha rebut un nou impuls gràcies a la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i l'Associació per a la Recerca Oncològica (APRO). Les dues entitats han sumat esforços per donar suport a la tasca dels investigadors en aquest camp.

Xavier_Trias_Edurne_Arriola_Joaquim_Bellmunt

L’acte de lliurament de la beca, amb Xavier Trias, Edurne Arriola i Joaquim Bellmunt

El president de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, Xavier Trias, ha volgut destacar que "les dues entitats juntes sumem, som més fortes, i això es tradueix en més suport a la recerca. Un fet que resumeix la nostra identitat i la nostra feina". Per la seva part, el Dr. Joaquim Bellmunt, president d'APRO, ha reconegut que "accions com aquesta són un petit retorn que fa la societat als investigadors i investigadores que tant fan per avançar en la lluita contra aquesta malaltia".

La donació és fruit del sopar solidari organitzat als jardins del Real Club de Polo amb l'objectiu de recaptar fons per a la recerca en càncer de pulmó. S'hi van subhastar objectes donats per personalitats com el pilot de motos Marc Márquez, els germans Pau i Marc Gasol o la nedadora Ona Carbonell.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2023 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat