Notícies

10 de juny de 2022 - Informació general

El Dr. Víctor Pérez és el nou president del Consell Assessor de Salut Mental del Departament de Salut

El Dr. Víctor Pérez és el nou president del Consell Assessor de Salut Mental del Departament de Salut

Encapçalarà aquest organisme, que està format per professionals experts i referents significatius de l'àmbit de l'atenció a la salut mental i les addicions, així com representants en primera persona i famílies, durant els pròxims tres anys. També hi participa la Dra. Marta Torrens.

El Departament de Salut ha renovat el Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions, que, des del 3 de maig, presideix el Dr. Víctor Pérez, Director de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar (INAD). El Dr. Pérez assumeix el càrrec en representació del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. La Dra. Marta Torrens, Directora del Procés d'Addiccions de l'INAD, també en forma part, en el seu cas a proposta del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Víctor_Pérez

El Dr. Víctor Pérez

Aquest organisme és l'òrgan assessor de Salut en l'àmbit de les patologies mentals i les addiccions. Les seves funcions són la revisió dels models d'atenció, l'adaptació de les estratègies de salut mental al model comunitari de prevenció, participatiu i de recuperació, així com l'elaboració de recomanacions, guies de pràctica clínica i plans d'actuació. També elabora indicadors d'avaluació i defineix les prioritats a la recerca.

Consell_Assessor_Salut_Mental

Membres del consell 

En formen part professionals sanitaris experts en aquests àmbits en representació dels diferents àmbits assistencials, de les societats científiques, de les associacions de professionals i de les entitats associatives més representatives dels proveïdors del sistema. També compta amb representants en primera persona i famílies.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat