Notícies

26 de maig de 2022 - Informació general

Subcampions dels BCN Salut Games!

Subcampions dels BCN Salut Games!

L'esforç dels i les esportistes dels centres del Parc de Salut Mar ens ha portat a la segona posició a la classificació general a la cinquena edició dels Barcelona Salut Games. La recaptació assolida es destinarà a la Fundació dels Amics de l'Hospital del Mar.

Els i les esportistes dels centres del Parc de Salut Mar l'han portat a la segona posició de l'última edició dels Barcelona Salut Games, l'Olimpíada Solidària de la Salut. El podi el completen l'Hospital Clínic, primer, i l'IDIBELL, tercer. A més, han aconseguit la victòria a la categoria de pàdel, la segona plaça a la de running en categoria femenina, i en vòlei platja. També, una tercera plaça a la marxa nòrdica.

El Parc Sanitari Pere Virgili ha estat el centre escollit com el més solidari i el més esportiu. En total, aquesta cinquena edició dels Barcelona Salut Games ha assolit un rècord de recaptació, portant-la fins als més de 16.000 euros a repartir entre diverses causes solidàries. En el cas del PSMAR, la Fundació dels Amics de l'Hospital del Mar.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat