Notícies

27 de maig de 2022 - Informació general

El Dr. Salvatore Marsico obté una de les tres beques per a joves investigadors de l’European Society of Musculoskeletal Radiology

El Dr. Salvatore Marsico obté una de les tres beques per a joves investigadors de l’European Society of Musculoskeletal Radiology

Aquesta ajuda li permetrà desenvolupar un projecte de recerca sobre l'aplicació de l'elastografia per ones de tall (shear wave elastography) en el diagnòstic del lupus eritematós sistèmic.

L'European Society of Musculoskeletal Radiology (ESSR) ha seleccionat un projecte del Dr. Salvatore Marsico, metge adjunt de la secció de Radiologia Musculoesquelètica del Servei de Radiologia de l'Hospital del Mar, per atorgar-li una de les seves beques de recerca per a joves investigadors, ESSR Young Research Grant 2022. En aquesta edició s'han concedit tres beques a metges i metgesses menors de 35 anys, i aquesta és l'única a un projecte d'un centre de l'Estat.

Salvatore_Marsico

El Dr. Salvatore Marsico

El treball, que es durà a terme amb el Servei de Radiodiagnòstic de l'Hospital del Mar (dibi · radiologia) i amb el Servei de Reumatologia de l'Hospital del Mar, analitzarà la utilitat de l'elastrografia per ones de tall com a eina diagnòstica en pacients amb lupus eritematós sistèmic. A l'hora de concedir l'ajuda, d'un any de durada, s'ha tingut en compte l'originalitat del projecte, la seva metodologia i validesa científica, la importància dels resultats i la seva possible aplicació a la pràctica clínica i l'experiència prèvia en el camp d'estudi.

L'objectiu d'aquestes beques és encoratjar la recerca en el camp de la radiologia musculoesquelètica entre els joves investigadors en aquest àmbit i en el de la imatge intervencionista.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat