Notícies

10 de maig de 2022 - Informació general

La Dra. Elvira Munteis és la nova presidenta de la Societat Catalana de Neurologia

La Dra. Elvira Munteis és la nova presidenta de la Societat Catalana de Neurologia

Ha estat nomenada a l'assemblea de socis de la SCN celebrada el passat 5 de maig. La metgessa adjunta del Servei de Neurologia ocuparà aquest càrrec durant els pròxims dos anys.

La Dra. Elvira Munteis, metgessa adjunta del Servei de Neurologia de l'Hospital del Mar, és la nova presidenta de la Societat Catalana de Neurologia (SCN). El seu nomenament es va produir el passat 5 de maig a l'assemblea de socis de l'entitat. Fins ara, la Dra. Munteis ocupava la vicepresidència de la SCN.

Elvira_Munteis

La Dra. Elvira Munteis durant l’assemblea de la SCN

La nova presidenta explica que "crec que en el desenvolupament científic i la promoció del coneixement de la neurologia, la Societat ha de tenir un paper, fomentant la col·laboració entre centres i entitats del territori". A la vegada, apunta que les línies bàsiques de treball durant la seva presidència, amb un mandat de dos anys, seran continuar els objectius marcats per la junta anterior, promoure la transversalitat i l'equitat, tant de gènere com territorial.

També assegura que treballarà per impulsar iniciatives dirigides a fer arribar el coneixement de la neurologia a la població general i per promoure la col·laboració de l'entitat amb les associacions de pacients. 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat