Notícies

9 de maig de 2022 - Informació general

El Servei de Salut Laboral, finalista al Premi Ignasi Fina de Salut Laboral 2021

El Servei de Salut Laboral, finalista al Premi Ignasi Fina de Salut Laboral 2021

Hi ha participat amb un projecte sobre l'abordatge integral de la COVID persistent en professionals sanitaris.

El treball del Servei de Salut Laboral per donar atenció als professionals del Parc de Salut Mar amb COVID persistent, el projecte 'COVID persistent en sanitaris: abordatge integral des del Servei de Salut Laboral', ha estat finalista al Premi Ignasi Fina de Salut Laboral, que atorga l'Ajuntament de Barcelona. El projecte va quedar segon en l'acte de lliurament dels guardons celebrat el passat 2 de maig.

Premi_Ignasi_Fina

Acte de lliurament del premi

Aquest premi, que recorda la tasca del Dr. Fina, metge i polític especialitzat en matèria laboral i salut pública i que va ser regidor de l'Ajuntament, té per objectiu contribuir al coneixement i la visibilitat de les millores d'actuació en la prevenció de riscos i en la promoció de la salut dins de l'àmbit laboral de la ciutat de Barcelona, reconeixent públicament a les empreses i institucions que destaquen en aquest camp. De fet, el Parc de Salut Mar va guanyar aquest guardó l'any 2012, amb el programa d'atenció a la dona treballadora durant l'embaràs i la lactància.

L'acte també va servir perquè l'Ajuntament presentés l'acord de Barcelona per cuidar la salut mental a la feina. Incorpora un decàleg i un díptic per accedir als recursos disponibles. A banda del consistori, hi participen agents socials (CCOO i UGT) i empresarials (les patronals PIMEC i Foment del Treball).

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat