Notícies

5 de maig de 2022 - Informació general

Salva vides, renta’t les mans!!

Salva vides, renta’t les mans!!

El 5 de maig celebrem el Dia Mundial de la Higiene de Mans, posant el focus en la necessitat de fer una higiene de mans correcta durant l'assistència sanitària.

Com cada 5 de maig, els centres del Parc de Salut Mar celebren el Dia Mundial de la Higiene de Mans, una cita més rellevant que mai. La iniciativa, posada en marxa per l'Organització Mundial de la Salut el 2009, té com a lema aquest any, 'Salva vides, renta't les mans'.

 

L'equip de control d'infeccions del PSMAR ha organitzat activitats per conscienciar els professionals sanitaris de la importància d'una correcta higiene de mans. Cada any s'estima que en hospitals i centres sociosanitaris europeus es detecten 8,9 milions d'infeccions relacionades amb l'assistència sanitària, i més de la meitat es poden prevenir amb una correcta actuació en aquest àmbit, segons dades de l'European Centre for Disease Prevention and Control.

Promoure la cultura de seguretat i valorar la prevenció i control de les infeccions durant l'atenció als pacients són les columnes vertebrals de la diada. Implicar-se, creure-hi i donar exemple és la clau, comptem amb tu!

Dia_Higiene_Mans

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat