Notícies

1 d'abril de 2022 - Informació general

Els futurs residents ens visiten

Els futurs residents ens visiten

Els dies 31 de març i 1 d'abril, els estudiants que han superat les proves d'accés MIR, IIR, PIR i FIR han pogut conèixer de primera mà com serà la seva residència al Parc de Salut Mar.

Les dues jornades de portes obertes per a futurs residents han tornat a ser un èxit, amb tota la capacitat disponible de la Sala Josep Marull, on es va fer l'acte d'acollida, exhaurida. Una trobada a la qual els i les assistents van poder resoldre els seus dubtes directament amb els actuals residents que realitzen la seva formació amb nosaltres. Aspectes com les guàrdies, les no menys importants postguàrdies, el suport dels metges adjunts o les responsabilitats, s'han tractat a les dues jornades.

Després, dividits per les especialitats escollides i guiats pels actuals residents, han pogut visitar els llocs on treballaran els pròxims anys fins a convertir-se en especialistes. Una visita que els ha servit per conèixer la realitat de l'hospital i fer alguna trobada inesperada.

Les jornades de portes obertes han completat l'esforç dut a terme per l'hospital per facilitar tota la informació necessària als nous residents per poder escollir el centre per a realitzar la seva formació com a especialistes. Una renovada pàgina web de Docència així com dos directes a través del perfil d'Instagram de l'Hospital del Mar (@hospitaldelmar) a càrrec de residents, per poder acostar a tothom com viuen aquest període vital de la seva vida professional.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat