Notícies

4 de març de 2022 - Informació general

El premi Federació Farmacèutica reconeix al Servei de Farmàcia de l’Hospital del Mar per la seva tasca en el circuit de lliurament de MHDA a farmàcies

El premi Federació Farmacèutica reconeix al Servei de Farmàcia de l’Hospital del Mar per la seva tasca en el circuit de lliurament de MHDA a farmàcies

Es tracta de la VIII edició dels guardons constituïts per fedefarma i la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

El Premi Federació Farmacèutica 2021 ha reconegut al Servei de Farmàcia de l'Hospital del Mar, destacant el servei ofert al ciutadà amb el circuit de lliurament de medicaments hospitalaris ambulatoris (MHDA) als pacients a les farmàcies comunitàries, evitant desplaçaments innecessaris i descongestionant els hospitals i el sistema sanitari, que es va posar en marxa durant la pandèmia. Aquest guardó realça el seu lideratge en la col·laboració entre els diferents àmbits d'actuació dels professionals farmacèutics (hospitalari, distribució i comunitari).

Premi_Fedefarma

La Dra. Ferrández recollint el premi

La farmàcia, agent sanitari clau

Aquest premi, constituït per fedefarma i la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC), reconeix a persones o entitats que hagin destacat en el camp de la farmàcia i en el sector de la distribució farmacèutica en particular, a l'Estat.

Premi_Fedefarma

La Dra. Olivia Ferrández, cap del Servei de Farmàcia de l'Hospital del Mar, qui va estar acompanyada pel Dr. Santiago Grau, director de l'Àrea del Medicament, va ser l'encarregada de recollir el premi Federació Farmacèutica 2021, durant l'acte inaugural del curs 2022 de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Premi_Fedefarma

El Dr. Grau i la Dra. Ferrández a l’acte

Aquests guardons es van crear en el 2013, sent Farmacéuticos Mundi els primers premiats per la seva feina i dedicació per assegurar el dret universal a la salut i l'accés als medicaments a països empobrits.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat