Notícies

22 de desembre de 2021 - Informació general

La Dra. Marta Torrens formarà part del comitè executiu de la World Association on Dual Disorders

La Dra. Marta Torrens formarà part del comitè executiu de la World Association on Dual Disorders

La Directora del Procés d'Addicions de l'INAD i investigadora de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques accedeix a la direcció d'aquesta entitat que promou el coneixement i la recerca sobre la patologia dual.

El congrés de la World Association on Dual Disorders (WADD) va aprovar en el seu congrés, celebrat a París entre els dies 7 i 9 de desembre, la incorporació de la Dra. Marta Torrens al seu comitè executiu. D'aquesta manera, la Directora del Procés d'Addiccions de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar (INAD) i coordinadora del Grup de Recerca en Addiccions de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), participarà en la presa de decisions de l'entitat, com l'organització de congressos, cursos de formació i publicacions.

Marta_Torrens

La Dra. Marta Torrens, en una imatge d’arxiu

La Dra. Torrens apunta la importància de "visibilitzar la patologia dual arreu, crear una xarxa de societats dedicada a aquest aspecte de la salut mental per impulsar la recerca i el coneixement". Formarà part del comitè executiu de la WADD durant els pròxims quatre anys.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat