Notícies

17 de desembre de 2021 - Informació general

Beca SEOM/GILEAD per al Dr. Alejandro Ríos Hoyo

Beca SEOM/GILEAD per al Dr. Alejandro Ríos Hoyo

La beca permetrà al Dr. Ríos Hoyo desenvolupar un projecte de recerca durant els pròxims dos anys a la Yale School of Medicine, als Estats Units.

La Sociedad Española de Oncología Médica (SEOM) ha atorgat la Beca SEOM/GILEAD d'estada de dos anys a centres de referència a l'estranger al Dr. Alejandro Ríos Hoyo, metge adjunt del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar. Aquesta beca, que té una dotació econòmica de 70.000 euros, li permetrà desenvolupar un projecte de recerca en el camp del càncer de mama a la Yale School of Medicine, als Estats Units.

Beca_SEOM_GILEAD

El Dr. Ríos Hoyo assegura que es tracta "d'una gran oportunitat per a continuar la meva formació a l'àrea de la recerca translacional. Una gran oportunitat per a formar-me en un centre de prestigi com Yale, amb grans investigadors i recursos, i poder traslladar aquesta recerca i coneixements després a l'Hospital del Mar i a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques". El projecte que desenvoluparà als Estats Units, analitzarà la utilitat de la combinació d'un inhibidor d'un enzim sobre expressat en alguns tipus de càncer de mama amb altres tractaments existents, primer a cultius cel·lulars i després a models animals.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat