Notícies

10 de desembre de 2021 - Informació general

La Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal renova l’acreditació d’excel·lència de GETECCU

La Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal renova l’acreditació d’excel·lència de GETECCU

És el màxim nivell que preveu aquesta acreditació, que ja es va obtenir l'any 2019 i que es renova per tres anys. Aquest reconeixement situa la unitat com a centre de referència i distingeix la seva qualitat assistencial i l'activitat investigadora que s'hi porta a terme.

La Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal del Servei de Digestiu de l'Hospital del Mar ha aconseguit renovar l'acreditació del Programa CUE (Programa d'Acreditació d'Unitats d'Atenció Integral al Pacient amb Malaltia Inflamatòria Intestinal) que atorga el Grupo Español de Trabajo de la Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa (GETECCU). I ho ha fet, de nou, amb el màxim nivell possible, la Certificació d'Excel·lència.

Per assolir-ho, una empresa avaluadora externa ha auditat l'activitat de la unitat a través de 52 indicadors d'estructura, procés i resultat. Aquesta acreditació confirma l'Hospital del Mar i la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal com a centre de referència per als pacients amb aquesta patologia i reconeix la qualitat de l'assistència que se'ls ofereix i de la recerca que s'hi porta a terme. La unitat, constituïda com a Unitat d'Atenció Integral l'any 2006, atén més de 1.000 pacients amb malaltia de Crohn i colitis ulcerosa.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat