Notícies

25 de novembre de 2021 - Informació general

L’Hospital del Mar obté tres guardons a una nova edició dels premis TOP20

L’Hospital del Mar obté tres guardons a una nova edició dels premis TOP20

Ha rebut el reconeixement per la seva gestió global i a les àrees de Digestiu i del Ronyó i vies urinàries. A la vegada, ha estat finalista a l'àrea de la Dona.

Els premis TOP20, que atorga el grup IQVIA, han tornat a reconèixer l'Hospital del Mar. En la seva 22 edició, el centre ha guanyat el màxim guardó per la seva gestió global i a les àrees de Digestiu i de Ronyó i vies urinàries. D'altra banda, ha estat finalista a l'àrea de la Dona.

Premis_TOP20_2021

Jordi Martínez, Albert Anglès i Maria Mamblona a l’acte de lliurament dels premis TOP20

El lliurament dels premis es va fer el passat 23 de novembre, en el marc de la Conferència Hospitals TOP20-2021. En aquesta edició s'han avaluat vuit àrees clíniques, cor, digestiu, dona, sistema nerviós, ronyó i vies urinàries, múscul esquelètic i UCI, així com la gestió global dels centres. Més de 150 hospitals s'hi han presentat i han resultat premiats una seixantena.

 

Els premis TOP20

Els premis TOP20 els atorga IASIST, del grup IQVIA. Es tracta d'un programa d'avaluació d'hospitals basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària. En els seus més de vint anys, hi han participat més de 250 centres, que han obtingut una sèrie d'indicadors de resultats comparatius en qualitat, funcionament i eficiència.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat