Notícies

16 de novembre - Informació general

L’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars reconeix la tasca del Dr. Miguel Ángel Rubio

L’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars reconeix la tasca del Dr. Miguel Ángel Rubio

El coordinador de l'Àrea de Malalties Neuromusculars de l'Hospital del Mar va rebre un dels premis atorgats a la IX Gala Fem Pinya de l'entitat, celebrada a l'Auditori ONCE el passat 13 de novembre.

El Dr. Miguel Ángel Rubio, coordinador de l'Àrea de Malalties Neuromusculars de l'Hospital del Mar i coordinador de la Unitat Funcional d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), ha estat reconegut amb el Premi a la Col·laboració de l'Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars (ASEM Catalunya). El lliurament del guardó ha tingut lloc a la IX Gala Fem Pinya de l'entitat, a la qual s'ha fet un reconeixement a les persones i entitats, escollides pels seus socis, que han tingut un paper rellevant en l'atenció de les malalties neuromusculars i en la col·laboració amb l'associació.

Premis_ASEM

El Dr. Rubio durant la Gala Fem Pinya

El premi al Dr. Rubio reconeix la seva tasca per atendre els pacients amb aquest tipus de patologia, a les seves famílies i als seus cuidadors. Com ell mateix apunta, "rebre la distinció d'una associació de malalts sempre té un valor molt especial. Pels sanitaris, la col·laboració estreta amb les entitats de pacients és necessària a fi de tenir una veritable visió integradora de la malaltia, on s'uneixin el concepte biològic amb l'esfera social, cultural i emocional". En aquest sentit, continua, "aquesta simbiosi amb les associacions ens permet poder anar més enllà de la feina que es fa en l'assistència hospitalària individual i pensar i posar a terme intervencions que ajudin a tota la comunitat de malalts".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat