Notícies

15 de novembre de 2021 - Informació general

El Servei d’Anestesiologia coorganitzador del XV Congrés de la Societat Catalana d’Anestesiologia i de la XXI Jornada d’Anestesiologia en Infermeria

El Servei d’Anestesiologia coorganitzador del XV Congrés de la Societat Catalana d’Anestesiologia i de la XXI Jornada d’Anestesiologia en Infermeria

Professionals del servei han guanyat el primer i el segon premi a les millors comunicacions en el marc del congrés. També van rebre el reconeixement al millor pòster a la Jornada d'Anestesiologia en Infermeria.

La Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor va celebrar el passat 4 de novembre la quinzena edició del seu congrés, coorganitzat pel Servei d'Anestesiologia de l'Hospital del Mar i l'Hospital Municipal de Badalona. Aquesta edició, encara marcada per la pandèmia de la COVID-19, es va celebrar en format en línia, amb el títol 'Medicina perioperatòria, futur de l'anestesiologia'. A la vegada, es va celebrar la XXI Jornada d'Anestesiologia en Infermeria.

Congrés_Antestesiologia

En el marc d'aquesta trobada, professionals del Servei d'Anestesiologia de l'Hospital del Mar van guanyar el primer i el segon premi a les millors comunicacions presentades al congrés. El primer premi el va rebre el treball, 'Efectividad de la prehabilitación en resección anterior baja de recto con neoadyuvancia previa', signat per María Vall, Sandra Alonso, Marta Corcoy, Jesús Carazo, Marc Pérez i Marc Sadurní, d'aquest servei i del Servei de Cirurgia General de l'Hospital. El segon premi va ser per al treball 'Prevalencia de analgesia insuficiente en las cesáreas', d'Adriana Vilches, Irene Romero, Eliana Ximena López, Adrián Fernández, Aina Serrallonga i Cristina Rodríguez.

D'altra banda, el pòster titulat 'La Infermera d'Anestèsia, professional essencial per a l'abordatge integral del pacient durant la prehabilitació multimodal', d'Ana Luque Gallardo, Bouchra Alouali, Alicia Domínguez, Nuria Naval, M. Ángeles Oliver, Nancy Andrades, Inés Ana Ibañez, Marta Corcoy i Lluís Aguilera, va ser reconegut com el millor presentat a la Jornada d'Anestesiologia en Infermeria.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat