Notícies

8 de novembre de 2021 - Informació general

Us animem a fer arribar, a la Unitat de Formació Continuada, les necessitats de formació que detecteu en relació al vostre lloc de treball i/o les vostres tasques.

Us animem a fer arribar, a la Unitat de Formació Continuada, les necessitats de formació que detecteu en relació al vostre lloc de treball i/o les vostres tasques.

Us recordem que es troba disponible a la Intranet el formulari de comunicació de demandes formatives, per tal que pugueu fer arribar, a la Unitat de Formació Continuada, aquelles necessitats de formació que detecteu en relació amb els vostres llocs de treball i pel que fa a les vostres tasques dins del PSMAR. L'objectiu és oferir la possibilitat de donar una resposta dirigida cap a la millora continua de les nostres actuacions.

La comunicació la pot fer qualsevol professional del PSMAR, independentment de la seva categoria laboral o perfil professional. El formulari no es anònim, ja que és possible que es proposi realitzar una entrevista al/a la detector/a, amb la finalitat d'aclarir els dubtes que, respecte de la seva comunicació, pugui tenir la Unitat de Formació Continuada. 

Si voleu fer-nos alguna proposta formativa, us facilitem un formulari on-line al quale podeu accedir a l’enllaç que trobareu al final de la notícia.  

En cas de voler enviar diverses propostes, caldrà omplis diversos formularis (un per proposta).

Per accedir al qüestionari s’haurà d'introduir l’usuari i la contrasenya de Microsoft 365/Teams: mail corporatiu (amb lletres) i contrasenya de l'IMASIS. 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat