Notícies

28 d'octubre de 2021 - Informació general

L’Hospital del Mar torna a guanyar el premi Best Spanish Hospital Awards a la categoria d’aparell digestiu i hepatopancreàtic

L’Hospital del Mar torna a guanyar el premi Best Spanish Hospital Awards a la categoria d’aparell digestiu i hepatopancreàtic

També ha quedat finalista com a Hospital General i de Referència, a les categories de malalties de la dona i al global de resultats.

Els premis Best Spanish Hospitals Awards han tornat a reconèixer la tasca dels professionals de l'Hospital del Mar. En la seva tercera edició, el centre ha assolit un dels guardons entre les institucions del seu nivell i ha estat finalista en altres dues categories.

Best_Spanish_Hospitals_Awards_2021

​El Dr. Xavier Bessa durant l’acte de lliurament dels guardons

L'Hospital ha rebut el premi com el millor Hospital General i de Referència a la categoria d'Aparell digestiu i hepatopancreàtic. Guanya així per segona vegada i de forma consecutiva aquesta categoria. A la vegada, ha estat finalista entre els centres que aspiraven a ser els millors en Malalties de la dona i en el global de resultats.

Els premis Best Spanish Awards els atorga la consultora Higia Benchmarking i la companyia de codificació hospitalària ASHO, en col·laboració amb la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA). Aquest any es van lliurar una seixantena de premis i més d'un centenar de diplomes en deu categories. Els guardons avaluen més de 250 indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial, amb l'objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora continuada d'hospitals d'aguts a l'Estat, tant públics com privats.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat