Notícies

7 d'octubre de 2021 - Informació general

La innovació, motor d’Excel·lència als hospitals

La innovació, motor d’Excel·lència als hospitals

L'Hospital del Mar, en col·laboració amb Novartis, organitza aquest 28 d'octubre la Jornada d'Excel·lència en Innovació i Transformació Digital.

Què fan els hospitals en el camp de la innovació? Com avancen per millorar i oferir la millor atenció possible als seus pacients? Hi ha experiències de l'empresa privada aplicables al món de l'atenció sanitària? Amb aquestes preguntes, la Direcció d'Innovació i Transformació Digital i l'empresa Novartis, organitzen el pròxim 28 d'octubre la Jornada d'Excel·lència en Innovació i Transformació Digital.

Aquesta cita servirà per posar en comú experiències de centres sanitaris, però també de l'empresa privada, amb l'objectiu no només d'impulsar noves formes d'actuar i de treballar, sinó de fer que els professionals apostin per la innovació. La jornada comptarà amb la participació de Xavier Marcet, fundador de la consultoria Lead To Change i expert en aquest món, i taules rodones on s'analitzarà la dinamització de la innovació en l'entorn sanitari, la utilització d'eines de gestió de dades, com és el cas de la intel·ligència artificial, i la incorporació de les noves tecnologies en l'àmbit hospitalari.

La jornada es podrà seguir de forma presencial, però també virtual, a través d'aquest enllaç.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat