Notícies

13 de setembre de 2021 - Informació general

La Dra. Esther Barreiro convidada com a Editora Associada de l’European Respiratory Journal

La Dra. Esther Barreiro convidada com a Editora Associada de l’European Respiratory Journal

L'equip editorial d'aquesta prestigiosa publicació, la tercera en importància en medicina respiratòria segons el factor d'impacte, ha convidat a la metgessa adjunta del Servei de Pneumologia i investigadora de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, a col·laborar amb ells.

La Dra. Esther Barreiro s'ha incorporat com a Editora Associada a l'equip editorial de la revista de l'European Respiratory Society, l'European Respiratory Journal (ERJ). La seva tasca consistirà en assistir els màxims responsables de la revista per seleccionar els manuscrits potencialment interessants per a la seva publicació, així com convidar els revisors i assessorar a l'hora de decidir la publicació dels estudis. També redactarà editorials per a la publicació.

Esther_Barreiro

La Dra. Esther Barreiro

L'European Respiratory Journal és la tercera revista en importància en el camp de la medicina respiratòria, amb un factor d'impacte de 16.67. La Dra. Barreiro és també, des d'aquest any, l'editora en cap d'una altra de les revistes que edita l'European Respiratory Society, l'ERJ Open Research.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat