Notícies

19 d'agost de 2021 - Info COVID19

Convocatòria de vacunació per a persones nascudes entre els anys 2006 i 2009

Convocatòria de vacunació per a persones nascudes entre els anys 2006 i 2009

Convocatòria de vacunació per a les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 amb lavacuna de Pfizer/BioNTech - Comirnaty i Moderna/Lonza - Spikevax. Les persones nascudes l'any 2009 han d'haver complert els 12 anys per vacunar-se. Les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 hauran de venir acompanyades del seu pare, mare, tutor o tutora legal el dia de la vacunació.

Qui es pot vacunar?

Les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 residents a Catalunya. Les persones nascudes l'any 2009 han d'haver complert els 12 anys per vacunar-se.

Si has nascut entre els anys 2006 i 2009, el dia de la vacunació hauràs de venir acompanyat o acompanyada del teu pare, mare, tutor o tutora legal.

Com puc demanar cita per vacunar-me?

Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat podràs demanar cita per vacunar-te. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats. 

Al llarg de les setmanes vinents també podràs rebre un missatge de text (SMS) que et redirigirà al web vacunacovidsalut.cat perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te; consulta els punts de vacunació disponibles.  

És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per actualitzar-les. 

On em vacunaran?

S'han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l'objectiu d'arribar a tota la població de forma àgil i còmoda. 

Consulta a l'enllaç següent els punts de vacunació disponibles.

També et podràs vacunar en un centre d'atenció primària (CAP).

Quins documents he de facilitar per vacunar-me?

La targeta sanitària individual (TSI), juntament amb el DNI, el NIE o el passaport.

L'SMS del justificant de la programació de la cita enviat per /Salut.

Si has nascut entre els anys 2006 i 2009, el dia de la vacunació hauràs de venir acompanyat o acompanyada del teu pare, mare, tutor o tutora legal.

El dia de la vacunació, es recomana portar una peça de roba de màniga curta, que es pugui arremangar fins a l'espatlla, o una peça de roba sense mànigues. 

No et podràs vacunar en aquesta convocatòria en els casos següents:

Si no vas néixer entre els anys 2006 i 2009, inclosos. En aquest cas, i si formes part d'alguna altra convocatòria per vacunar-te, pots demanar cita a vacunacovidsalut.cat

Si has passat la COVID-19. En aquest cas, hauràs d'esperar que passin almenys 2 mesos des de la recuperació per poder-te vacunar.

Si ets un contacte estret d'alguna persona amb la COVID-19. Hauràs de demanar torn mitjançant el web de cita per vacunar-te quan hagis finalitzat l'aïllament sempre que no esdevinguis un cas positiu de COVID-19.  

Si vas néixer l'any 2009, però encara tens 11 anys. En aquest cas, hauràs d'esperar a complir els 12 anys per vacunar-te.

M'han enviat un SMS per vacunar-me, però està tot complet. No em puc vacunar?

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-te ja estan complets, et recomanem que vagis entrant a l'aplicació durant els dies següents per comprovar nous horaris o disponibilitats.

Més informació https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat